Winnaars vrijkaartjes Brickfest

3
266
Brickfest winnaars

Zoals we belooft hebben maken we vandaag de winnaars bekend van de vrijkaartjes voor Brickfest. Lees snel verder om te kijken of jij één van de gelukkigen bent.

Winnaars vrijkaartjes Brickfest

De kaartjes zijn af te halen bij de kassa en staan op naam van de winnaars. Het is aangeraden een geldig identiteitsbewijs mee te nemen om de kaarten in ontvangst te kunnen nemen. Iedere winnaar heeft 2 vrijkaartjes gewonnen!

De winnaars van de vrijkaartjes zijn geworden:

  • Peter Hertsenberg
  • Tom van Horik

Van harte gefeliciteerd met het winnen van de vrijkaartjes. Stuur ons een email naar redactie@bouwsteentjes.info met jouw volledige naam onder vermelding van Brickfest winactie zodat de kaartjes voor jou gereserveerd worden. Je kunt de kaartjes afhalen bij de ingang van het evenement. Als we van één of meerdere winnaars binnen 72 uur geen reactie hebben gehad, verloten we de prijzen nogmaals onder alle deelnemers van de actie.

Heb je niet gewonnen? Wees niet getreurd, we verloten regelmatig te gekke LEGO prijzen en wie weet ben jij wel de volgende winnaar. Op deze winactie zijn onze algemene winactie voorwaarden van toepassing.


Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!

Deze prijs is beschikbaar gesteld door Brickfest. Brickfest heeft geen invloed op de uitslag van deze winactie!