[Nieuwe winnaars] Win vrijkaartjes LEGO World 2019

62
2881

Over enkele weken zullen in de jaarbeurs Utrecht de deuren worden geopend voor LEGO World 2019. Om alvast in de stemming te komen, verloten we in samenwerking met LEGO Benelux 2x 2 vrijkaartjes voor het evenement.

De nieuwe winnaars zijn geworden…

Soms, soms, soms… dan doe je mee met een winactie en win je wat. Vervolgens vergeet je de prijs in ontvangst te nemen. Geen probleem, dankzij jullie maken twee andere deelnemers kans ­čśë Daarom hieronder de nieuwe winnaars. Mochten we geen reactie ontvangen zullen we de kaartjes wederom verloten.

Vrijkaartjes LEGO World 2019 (3)

Van harte gefeliciteerd. De winnaars mogen contact opnemen via redactie@bouwsteentjes.info om de kaarten in ontvangst te nemen. De kaarten zijn digitaal, we hebben daarom enkel een email-adres nodig. Zodra we van de winnaar(s) binnen 72 uur geen reactie hebben ontvangen, verloten we de tickets nogmaals onder de deelnemers.

Win vrijkaartjes LEGO World 2019

Of je nou al kaartjes hebt gekocht of nog aan het twijfelen bent om LEGO World te bezoeken, dit is jouw kans om twee (extra) vrijkaartjes te winnen. Gratis en voor niets. Althans, je moet er wel iets voor doen. We houden het zoals gewoonlijk simpel door enkel te vragen om een reactie achter te laten. De enige voorwaarde is het beantwoorden van de onderstaande vragen.

  1. Wie neem jij mee naar LEGO World 2019?
  2. Wie van de Bouwsteentjes redactie naast Michiel, gaat mee om dit jaar verslag te doen?
    Keuze uit: Kjelle, Winfried of Peter!

Fine print

De vrijkaartjes worden per PDF naar de winnaars verstuurd. De vrijkaartjes geven toegang tot de beurs voor een dag naar keuze. Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 6 oktober 2019. Enkel bezoekers die reageren onder dit bericht op onze website maken kans op de prijs. Social media reacties zijn uitgesloten van deelname. Bezoekers dienen een onderscheidende naam te gebruiken of een naam die uit ten minste twee woorden bestaat. Tevens maak je enkel kans als je minimaal 10 reacties hebt achtergelaten. Reacties op enkel winacties tellen niet mee. Profielen die op priv├ę staan zijn automatisch uitgesloten van deelname. Zie algemene voorwaarden voor meer uitleg. De prijswinnaars worden op dinsdag 8 oktober 2019 bekendgemaakt in dit bericht.

Disclaimer en privacy

Op deze winactie zijn onze algemene voorwaarden voor winacties van toepassing en meedoen betekent dat je hiermee akkoord gaat. We bepalen de winnaar(s) door gebruik te maken van naamloting.nl.

De prijs wordt naar jou opgestuurd. Hiervoor hebben we een aantal persoonlijke gegevens nodig van de winnaar(s). Het e-mailadres en de n.a.w. gegevens zullen enkel voor het versturen van de prijs worden gebruikt en zullen nadien door ons worden vernietigd.

Deze prijzen worden gesponsord door LEGO Beneleux.