[Winactie] Win een volledige serie LEGO Movie 2 Minifigures

52
1134
Win een volledige serie LEGO Movie 2 Minifigures

UPDATE: Winnaars zijn bekend!

Ben je nog opzoek naar een volledige serie The LEGO Movie 2 CMF? Doe dan mee met deze winactie en wie weet ben jij straks één van de gelukkige winnaars 😉


Win een volledige serie LEGO Movie 2 Minifigures

Meedoen is heel simpel en kan tot en met zondag 17 maart 23:59 uur. Laat in een reactie weten voor wie jij deze serie wilt winnen. We verloten 2x een volledige serie Minifigures. De winnaars van de winactie worden op maandag 18 maart in dit artikel vermeld. De winnaars dienen nadien contact met ons op te nemen voor het innen van de prijs.

Omdat we onze vaste bezoekers graag willen belonen, is deze winactie exclusief voor onze vaste bezoekers op de Bouwsteentjes.info. Reageren via Facebook geeft geen kans op prijs. Tevens dient het account waarmee je reageert goed te zijn voor minimaal 10 reacties op Bouwsteentjes.info.


De winnaars zijn geworden!

Graag ontvangen we binnen 72 uur een email van de winnaars met daarin de n.a.w. gegevens. De Minifigures zullen binnen een week verzonden worden. Mailen kan naar redactie@bouwsteentjes.info o.v.v. CMF TLM 2.


The-LEGO-Movie-2-Minifigures-Series

Let op: De Minifigures die we verloten zijn gebruikt voor onze LEGO Movie 2 CMF review. De zakjes zijn dus geopend. De Minifigures zullen ongebouwd zijn en alle reserveonderdelen bevatten. De boekjes en blind bags worden meegezonden.

Disclaimer en privacy

Op deze winactie zijn onze algemene voorwaarden voor winacties van toepassing en meedoen betekent dat je hiermee akkoord gaat. We trekken winnaars door gebruik te maken van naamloting.nl.

De prijs wordt naar jou opgestuurd. Hiervoor hebben we een aantal persoonlijke gegevens nodig van de winnaar(s). Het e-mailadres en de n.a.w. gegevens zullen enkel voor het versturen van de prijs worden gebruikt en zullen nadien door ons worden vernietigd.

Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door LEGO. LEGO, noch medewerkers van, hebben geen enkele invloed op de uitslag van deze winactie.