[Winactie] Win een setje LEGO Disney CMF series 2 (gesloten)

50
1294
Win een setje Disney CMF series 2 (1)

Sinds halverwege augustus is de LEGO 71044 Disney Train and Station te koop. Om in de trant van Disney te blijven hebben we een leuke winactie voor jullie. Je kunt bij ons een setje LEGO Disney Minifigures series 2 winnen.

De winnaar is…

Doordat we alle reacties langs moesten gaan en sommige profielen van Disqus te weinig reacties weergaven, heeft de uitslag iets langer op zich laten wachten. Bea had zoals iedere deelnemer de eerste twee vragen goed, maar zat daarnaast ook nog eens het dichtst bij het totaal aantal views in 2018. Het totaal aantal views in 2018 was 1.925.198. Dat aantal gaan we dit jaar ruim overtreffen.

Van harte gefeliciteerd met het winnen. Graag ontvangen we van Bea binnen 72 uur een reactie met n.a.w. gegevens via email om de prijs te innen. Bij geen reactie wordt de prijs wederom verloot onder alle deelnemers die voldoen aan de voorwaarden.


Win een setje LEGO Disney CMF series 2

LEGO 71024 Disney CMF series 2

Om te winnen dien je de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Welke Marvel karakter zorgt voor problemen tussen Sony en Disney?
  2. Steamboat Willy introduceerde twee iconische Disney karakters. Over wie hebben we het?
  3. Schiftingsvraag: Hoeveel views had Bouwsteentjes.info geheel 2018?

Meedoen met deze winactie kan tot en met woensdag 28 augustus 2019. Enkel bezoekers die reageren onder dit bericht op onze website maken kans op de prijs. Social media reacties zijn uitgesloten van deelname. Bezoekers dienen een onderscheidende naam te gebruiken of een naam die uit twee woorden bestaat. Tevens maak je enkel kans als je minimaal 10 reacties hebt achtergelaten. Reacties op enkel winacties tellen niet mee. Zie overige voorwaarden voor meer uitleg. De prijswinnaar wordt op vrijdag 30 augustus 2019 bekendgemaakt.

Disclaimer en privacy

Op deze winactie zijn onze algemene voorwaarden voor winacties van toepassing en meedoen betekent dat je hiermee akkoord gaat. We bepalen de winnaar(s) door gebruik te maken van naamloting.nl.

De prijs wordt naar jou opgestuurd. Hiervoor hebben we een aantal persoonlijke gegevens nodig van de winnaar(s). Het e-mailadres en de n.a.w. gegevens zullen enkel voor het versturen van de prijs worden gebruikt en zullen nadien door ons worden vernietigd.

Deze prijs wordt gesponsord door Bouwsteentjes.info. De Minifigures zijn gebruikt voor de review van de serie. Hierdoor zijn de blind bags geopend. De Minifigures worden compleet met zakjes, instructies en spare parts geleverd.