[Winnaar] Win een LEGO Ideas Steamboat Willy set

120
3411
Win een LEGO Ideas 21317 Steamboat Willy

Na enige vertraging van onze kant (onze excuses) is de winnaar bekend. Lees snel verder wie de gelukkige is geworden!


De LEGO Ideas tweeweekse is achter de rug. Althans, bijna. We hebben nog een verrassing in petto. We geven namelijk een LEGO Ideas 21317 Steamboat Willy weg aan één gelukkige lezer van Bouwsteentjes.info.

De winnaar is…

Van harte gefeliciteerd met het winnen. Graag ontvangen we van Arjan binnen 72 uur een reactie met n.a.w. gegevens via email om de prijs te innen. Bij geen reactie wordt de prijs wederom verloot onder alle deelnemers die voldoen aan de voorwaarden.

Win een LEGO Ideas Steamboat Willy set

De Steamboat Willy is de nieuwste set uit het LEGO Ideas kamp en een eerbetoon aan de Steamboat Willy cartoon uit 1928. Mocht je de set nog niet hebben maar wel graag aan je collectie toe willen voegen, dan kun je hem nu winnen. Jij bent natuurlijk benieuwd wat je ervoor moet doen.

LEGO Ideas 21317 Steamboat Willie aangekondigd - header

Om te winnen dien je de volgende stappen te volgen:

  1. Wat is jouw favoriete LEGO Ideas set die tot nu toe verschenen is?
  2. Deel d.m.v. een link een LEGO Ideas project dat support nodig heeft die jij graag ziet verschijnen in een reactie onder dit bericht.

Je kunt op deze pagina op LEGO Ideas alle LEGO Ideas projecten vinden die nog supporters zoeken. Kopieer de link van het project die jij graag ziet verschijnen en plak hem als reactie. Vergeet niet vraag 1 te beantwoorden in dezelfde reactie. Je mag in jouw reactie ook meerdere projecten delen, maar we hanteren een maximum van drie per deelnemer. Linkjes dienen we goed te keuren voordat ze zichtbaar zijn. Plaats daarom geen dubbele reacties!

Meedoen met deze winactie kan tot en met woensdag 29 mei 2019. Enkel bezoekers die reageren onder dit bericht op onze website maken kans op de prijs. Social media reacties zijn uitgesloten van deelname. Bezoekers dienen een onderscheidende naam te gebruiken of een naam die uit twee woorden bestaat. De prijswinnaar wordt op vrijdag 31 mei 2019 bekendgemaakt.

Disclaimer en privacy

Op deze winactie zijn onze algemene voorwaarden voor winacties van toepassing en meedoen betekent dat je hiermee akkoord gaat. We trekken winnaars door gebruik te maken van naamloting.nl.

De prijs wordt naar jou opgestuurd. Hiervoor hebben we een aantal persoonlijke gegevens nodig van de winnaar(s). Het e-mailadres en de n.a.w. gegevens zullen enkel voor het versturen van de prijs worden gebruikt en zullen nadien door ons worden vernietigd.

Deze prijs wordt gesponsord door Bouwsteentjes.info