[Winnaar] Win een LEGO Harry Potter Diagon Alley set

45
2162
Win een LEGO 40289 Diagon Alley

We trappen de week af met een winactie die al een tijdje op onze planning staat. Nu de nieuwe LEGO Harry Potter sets verkrijgbaar zijn leek het ons een goed moment om de set weg te geven aan een bezoeker van onze website. We hebben tevens een aantal regels verandert met betrekking tot de winacties. Let hierop bij het meedoen!

De winnaar is…

Van harte gefeliciteerd met het winnen. Graag ontvangen we van Marina Boudewijn binnen 72 uur een reactie met n.a.w. gegevens via email om de prijs te innen. Bij geen reactie wordt de prijs wederom verloot onder alle deelnemers die voldoen aan de voorwaarden.

Win een LEGO Harry Potter Diagon Alley set

LEGO 40289 Diagon Alley

Om te winnen dien je de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Vertel ons in een reactie onder dit bericht welke LEGO Harry Potter set jouw all time favorite is.
  2. Vertel ons welke Harry Potter film jouw favoriet is.

Meedoen met deze winactie kan tot en met donderdag 6 juni 2019. Enkel bezoekers die reageren onder dit bericht op onze website maken kans op de prijs. Social media reacties zijn uitgesloten van deelname. Bezoekers dienen een onderscheidende naam te gebruiken of een naam die uit twee woorden bestaat. Tevens maak je enkel kans als je minimaal 10 reacties hebt achtergelaten. Reacties op enkel winacties tellen niet mee. Zie overige voorwaarden voor meer uitleg. De prijswinnaar wordt op maandag 11 juni 2019 bekendgemaakt.

Disclaimer en privacy

Op deze winactie zijn onze algemene voorwaarden voor winacties van toepassing en meedoen betekent dat je hiermee akkoord gaat. We trekken winnaars door gebruik te maken van naamloting.nl.

De prijs wordt naar jou opgestuurd. Hiervoor hebben we een aantal persoonlijke gegevens nodig van de winnaar(s). Het e-mailadres en de n.a.w. gegevens zullen enkel voor het versturen van de prijs worden gebruikt en zullen nadien door ons worden vernietigd.

Deze prijs wordt gesponsord door Bouwsteentjes.info