[Winactie] Win een LEGO 40341 Sea Accessories Polybag

100
1628
Win een LEGO 40341 Sea Accessories Polybag

Nu kun je hier op Bouwsteentjes.info regelmatig leuke LEGO sets/prijzen winnen. In 2018 hebben we er dan ook veel plezier aan gehad om ze weg te geven. Ook in 2019 zullen we heel wat LEGO sets weg gaan geven. Om af te trappen beginnen we met twee exemplaren van de LEGO 40341 Sea Accessories Polybag. Wat je moet doen om kans te maken lees je hieronder.


Win een LEGO 40341 Sea Accessories Polybag

LEGO Xtra 40341 Water Accessories 

Omdat het een klein setje is houden we het heel erg simpel. Geef een reactie onder dit artikel en je maakt kans. Reacties via social media tellen niet mee! We verloten de prijs aan het einde van de week via naamloting om het allemaal eerlijk te houden 😉

We verloten twee exemplaren van de set. Hierdoor zullen er twee winnaars zijn. Meedoen met de winactie kan door middel van een reactie onder dit bericht tot vrijdag 11 januari 2019 23:59 uur. We maken de winnaar bekend in een apart bericht op woensdag 16 januari op Bouwsteentjes.info. Mocht je benieuwd zijn wat je kunt verwachten, we hebben de set al in een review besproken.

Disclaimer en privacy

Op deze winactie zijn onze algemene voorwaarden voor winacties van toepassing en meedoen betekent dat je hiermee akkoord gaat.

De set wordt naar jou opgestuurd, hiervoor hebben we een aantal persoonlijke gegevens nodig van de winnaars. Het emailadres en de gegevens zullen enkel voor het versturen van de prijs worden gebruikt en zullen nadien door ons worden vernietigd.

Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door LEGO. LEGO, noch medewerkers van, hebben geen enkele invloed op de uitslag van deze winactie..