[Winactie] The LEGO Movie 2 win-week dag 1

25
832
LEGO Movie 2 win week dag 1

Dag 1 van de The LEGO Movie 2 win-week is aangebroken. Vandaag maak je kans op het winnen een The LEGO Movie boekenpakket die gesponsord wordt door Meis en Maas. Lees snel hoe je kunt winnen.


The LEGO Movie 2 win-week dag 1

LEGO Movie 2 win week dag 1

Wat kan ik winnen!

3x een The LEGO Movie 2 boekenpakket met:

  • Vest Vrienden (incl. Rex Dangervest Minifigure)
  • Super Geweldig Logboek
  • Stop de invasie! Vernietig dit boek

Het pakket wordt door Meis en Maas naar de winnaars verstuurd. Daarvoor worden jouw adresgegevens gedeeld. Meis en Maas gebruikt deze gegevens enkel voor het verzenden van het pakket en niet voor marketingdoeleinden. Meedoen met de winactie betekent dat je akkoord gaat met de voorwaarden.


Hoe doe ik mee!

Simpelweg door te laten weten wie jij blij gaat maken met dit boekenpakket. Reageren kan op de website of onder het Facebookbericht van de winactie van dag 1. We verloten 1 pakket onder alle reacties op de website en 2 pakketten onder alle reacties onder het Facebookbericht. Meedoen kan tot 23:59. Succes met meedoen ­čśë


Winnaars dag 1

De drie winnaars van dag 1 zijn geworden:

Van harte gefeliciteerd. Geef jouw n.a.w. gegevens door via email naar redactie@bouwsteentjes.info. Als we binnen 72 uur van ├ę├ęn of meerdere winnaars geen reactie hebben ontvangen zullen we de betreffende prijs wederom verloten.


Disclaimer en privacy

Op deze winactie zijn onze algemene voorwaarden voor winacties van toepassing en meedoen betekent dat je hiermee akkoord gaat. We trekken winnaars door gebruik te maken van naamloting.nl.

De prijs wordt naar jou opgestuurd. Hiervoor hebben we een aantal persoonlijke gegevens nodig van de winnaar(s). Het e-mailadres en de n.a.w. gegevens zullen enkel voor het versturen van de prijs worden gebruikt en zullen nadien door ons worden vernietigd.

Deze prijs wordt gesponsord door Meis en Maas. Meis en Maas, noch medewerkers van, hebben geen invloed op de uitslag van deze winactie.