[Winactie] Bouwsteentjes viert haar vierde verjaardag

29
1580
Bouwsteentjes viert haar vierde verjaardag

Vier jaar geleden zag Bouwsteentjes.info het levenslicht en Bouwsteentjes viert haar vierde verjaardag deze maand. Om dit te vieren hebben we een paar toffe prijzen die we aan de vaste bezoekers willen weggeven. Maar zoals dat meestal is met leuke weggeefacties hoor je daar wel wat voor te doen!

Bouwsteentjes viert haar vierde verjaardag

Voordat we jullie vertellen wat en hoe je kunt winnen, willen we eerst even stilstaan bij hoe het allemaal begon.

Vier jaar geleden kwam Wesley uit zijn Dark Ages en al snel kwam er bij de webdesigner het idee naar boven een Nederlandstalige LEGO nieuwswebsite te ontwikkelen. De website was bedoeld als persoonlijk project van Wesley Vaders die tegelijkertijd de Facebookgroep LEGO Verzamelaars in het leven riep om LEGO fans uit de Benelux met elkaar te verbinden. Er was op dat moment geen goede Nederlandstalige LEGO nieuwswebsite, maar internationale waren er genoeg. Een gat in de markt die opgevuld kon worden.

Michiel en Wesley
Michiel en Wesley

Een jaar later zat hij opgescheept met mij (Michiel de Ruijter) en we hebben samen een jaar lang dag in dag uit nauw samengewerkt om de website te voorzien van al het nieuws op LEGO gebied. De website kreeg tegelijkertijd de slogan Alles over LEGO®. Wesley is enorm creatief en kon zich prima vermaken met het bouwen van websites, maar het schrijven van content stond hem niet meer aan en het besluit om uit de website te stappen volgde snel. Sindsdien is de website in mijn (Michiel) beheer en heeft Bouwsteentjes.info in de vier korte jaren een enorme groei meegemaakt. Het voelt alsof we een begrip zijn binnen Nederland en België, en dat is een prettig gevoel.

Bouwsteentjes header

Dit is te danken aan alle fans uit de Benelux die ons dagelijks bezoeken en op ons vertrouwen voor het laatste nieuws op LEGO gebied. Bouwsteentjes moet in de basis altijd zoveel mogelijk betrouwbare info kunnen verstrekken en hoewel we in den beginne erg snel waren met het posten van nieuws gaat dat tegenwoordig met iets meer geduld. Dit heeft er puur mee te maken dat we willen dat onze bezoekers zo duidelijk mogelijk geïnformeerd worden en dat het schrijven van goede en inhoudelijk correcte artikelen tijd kosten. Kwaliteit tegenover kwantiteit is een must en daar houden we ons aan vast.

Ik wil jullie persoonlijk bedanken voor het vertrouwen in ons en ik wil graag Hayo, Peter, Winfried en Kjelle bedanken voor hun bijdragen op zowel Bouwsteentjes.info als op de verschillende social media kanalen. Hun werk wordt enorm gewaardeerd! Daarnaast nog een dank aan Wesley voor het lanceren van deze website die hopelijk nog steeds één van jullie favoriete is om te bezoeken.


Mooi verhaal, lekker kort ook, maar ik wil winnen!

Dat snappen we 😉 We verloten vijf LEGO sets onder vijf winnaars. Elke winnaar krijgt er tevens een exclusieve Bouwsteentjes.info steentje bij. Heel toevallig verloten we de LEGO Classic Building Bigger Thinking sets die het 60 jarige bestaan van het LEGO steentje vieren. Elke winnaar maakt kans op één van de vijf dozen.

Bouwsteentjes viert haar vierde verjaardag

Zo maak je kans op één van deze vijf sets!

Reageer op dit artikel en…

  1. Vertel ons hoe jij op Bouwsteentjes.info terecht bent gekomen
  2. Vertel ons hoelang jij Bouwsteentjes.info al bezoekt
  3. Vertel ons hoe de drie Minifigs heten die meegegaan zijn op de Juno missie en waarvan ze gemaakt zijn

Omdat we niet willen dat ééndagsvliegen er met de prijzen van doorgaan, is het nodig dat er met een account minimaal 5 keer gereageerd is op een artikel op Bouwsteentjes.info. Reacties op één van onze social media kanalen tellen niet mee en we verloten de prijzen enkel via onze website 😉

Meedoen met de winactie kan tot en met zondag 30 september 2018 om 23:59 uur. We maken de winnaars bekend op woensdag 3 oktober op Bouwsteentjes.info. Op deze winactie zijn onze algemene voorwaarden voor winacties van toepassing en meedoen betekent dat je hiermee akkoord gaat.