Wil jij bloggen voor de grootste LEGO website van de Benelux?

Wil jij heel Nederland en België blij maken met de laatste LEGO nieuwtjes, MOC´s en reviews? Ben jij diegene die dag en nacht op internet zoekt naar alles wat maar met LEGO te maken heeft en wil je dat het liefst met een groot publiek delen? Dan zijn we opzoek naar jou!  

Bouwsteentjes.info bestaat sinds 1 september 2014 en we hebben op dit moment zo’n 1.000 bezoekers per dag! Wij willen alle LEGO fanaten continue op de hoogte houden van het laatste LEGO nieuws en zijn daarom opzoek naar versterking van ons team…

Als blogger bij Bouwsteentjes.info is het een sport om zo snel mogelijk de laatste nieuwtjes over LEGO te delen en de bezoekers blij te maken met de mooiste MOC´s en reviews. We zouden het “AWESOME” vinden als je minimaal 4 berichten per week kunt posten. Dat klinkt een stuk makkelijker dan dat het daadwerkelijk is… Naast jouw LEGO kennis moet je ook met een gezonde spanning om kunnen gaan. Wij garanderen je dat wanneer die belangrijke post online staat, een stuk voldoening en zelfvertrouwen je tegemoet komt!

Om te checken of bloggen voor Bouwsteentjes.info iets voor jouw is hebben we de onderstaande meetpunten samengesteld:

  • Je bent een AFOL (18 jaar of ouder)
  • Regelmatig te vinden op LEGO website’s, forums, social media of elders
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en schrijfvaardigheid
  • Stressbestendig en overal inzetbaar (in bed, op het toilet, in de achtbaan, tijdens de joga, enz.)
  • Enige ervaring met Bloggen en fotobewerking is een groot pluspunt

Meewerken aan Bouwsteentjes.info is onbetaald. We hebben partners waar we leuke voordelen uit halen en advertentie inkomsten om de website te onderhouden. Inkomsten die we ontvangen via advertenties worden geïnvesteerd in promotiemateriaal, kosten voor de website, beurzen en reviews. Het werk dat aan Bouwsteentjes.info wordt verricht is door gepassioneerde LEGO fans en wordt gedaan in de vrije uurtjes (of tijdens een etentje, bioscoop bezoek, enz.).

members02

Wordt jouw werk straks gelezen door duizenden bezoekers per maand? Wil je jouw passie delen met enorm veel andere LEGO fans? Bouwsteentjes.info is de grootste LEGO website van de Benelux. Mocht je weinig ervaring hebben met bloggen maar wel leuk kunnen schrijven, kunnen wij je helpen met het ontwikkelen van skills als schrijven voor het web, WordPress, fotobewerking, SEO (zoekmachine optimalisatie) en social media strategieën.

Reacties of vragen kun je sturen naar redactie@bouwsteentjes.info. Denk jij functioneel te kunnen zijn voor ons team op een andere manier (PHP, PR, Partnerschap, Sponsoor, Chef-kok, Masseur) dan horen wij dit ook graag!