Visuals Aziatische Bricktober 2019 sets

5
1311
Aziatische Bricktober 2019 sets
Laatste update: 26-9-19 15:51

Toy’s R Us en LEGO werken al wat jaartjes samen omtrent Bricktober sets. Dit zijn sets die in oktober worden uitgegeven en exclusief via Toy’s R Us verkrijgbaar zijn. Toy’s R Us mag dan sinds het faillissement bijna van de aardboden zijn verdwenen, in Hong Kong zijn ze nog te vinden. Bijgevolg is dat ze daar dit jaar vier exclusieve Bricktober sets uitgeven.

Aziatische Bricktober 2019 sets

De vier sets stellen de vier jaargetijden van het jaar voor en zijn met elkaar te combineren zodat ze een lange display vormen. In Hong Kong zal er in oktober elke week een andere set te bemachtigen zijn. Gezien LEGO heeft aangegeven dat ze regiogebonden exclusives ook wereldwijd aan gaan bieden, gaan we ervan uit dat de kans aanwezig is dat ze uiteindelijk ook in Europa verkrijgbaar zullen zijn. Zodra we meer weten over deze promoties en een Europese release zullen we dit artikel updaten.

LEGO Bricktober 2019 sets Winter LEGO Bricktober 2019 sets Lente LEGO Bricktober 2019 sets Zomer LEGO Bricktober 2019 sets Herfst

Wat vind jij van deze sets?

We zijn benieuwd wat jij van deze Bricktober 2109 sets vindt en of je van plan bent de sets aan jouw verzameling toe te gaan voegen? Laat jouw mening weten in een reactie onder dit artikel.