[VIP] Graded Maz Kanata Minifig Sweepstake

1
1268
Graded Maz Kanata Minifig Sweepstake

De tweede LEGO VIP Sweepstake is zojuist door LEGO live gezet. Ditmaal maak je kans op het winnen van een gewaarmerkte Maz Kanata Minifigure, inclusief handtekening van Arti Shah, de motion capture double van actrice Lupita Nyong’o.

Graded Maz Kanata Minifig Sweepstake

Helaas voor de Belgen, is deze sweepstake niet beschikbaar in België. Wel weten dat LEGO aan het kijken is voor andere mogelijkheden. De Nederlanders kunnen wel deelnemen. De Graded Maz Kanata Minifig is voorzien van een 100% classificatie van UK Graders (niveau “Gold”) en wordt geleverd in een uv-bestendige acrylbehuizing. Hierdoor is het een mooi verzamelitem.

Graded Maz Kanata Minifig Sweepstake

Om kans te maken op het winnen Minifig, dien je 50 VIP-punten in te leveren via het LEGO VIP Reward Centre. Zie het als het kopen van een lot. Je kunt tot 15 loten kopen (= 750 punten t.w.v. €5). Hierdoor maak je de winkans groter. Helaas wordt er maar één Minifigure verloot over alle deelnemende landen. Leuk voor wie een gokje wilt wagen en geen ander doel weet voor de VIP-punten. Meedoen kan tot en met 19 april 2020. De winnaar wordt op 28 april via de email benaderd voor het innen van de prijs.

Ga jij een gokje wagen?

We zijn benieuwd of jij VIP-punten in gaat zetten om kans te maken op het winnen van deze exclusieve Maz Kanata Minifigure. Laat het weten via een reactie onder dit artikel of via social media.