[VIP] Dubbele LEGO VIP punten op alles [laatste dag]

1
1886
Dubbele VIP punten op alles

Vandaag is de laatste dag dat je kunt genieten van dubbele VIP punten op alle LEGO aankopen. Mocht je nog willen profiteren, dan raden we aan dat vandaag nog te doen.

Dubbele LEGO VIP punten op alles

Dubbele VIP punten

Van 1 tot en met 7 juli kun je profiteren van dubbele VIP punten op alle aankopen via LEGO Shop@Home en de Brand Retail Stores. Dit is met name een leuke promotie als je opzoek bent naar de nieuwe LEGO sets of nog een grotere duurdere set op het oog hebt. Vergeet zeker niet de LEGO uitverkoop te checken voor een goede deal. Hier verdien je natuurlijk ook punten op. Ben je nog geen VIP lid, dan kun je je er gratis voor aanmelden. Lees daarom alles over het LEGO VIP programma in ons uitgebreide special.

LEGO Creator Pelican promotie

Mocht je overgaan tot een aankoop, dan is het handig te weten dat je bij besteding van minimaal €35 gratis een LEGO Creator 30571 Pelican Polybag krijgt. Bij besteding van minimaal €35 aan LEGO Marvel sets wordt de LEGO Marvel 30451 Mini Spider-Crawler aan je aankoop toegevoegd. De beide promoties zijn met elkaar te combineren.

LEGO Marvel Mini Spider-Crawler promotie

Jouw mening telt!

Heb jij op de dubbele VIP promotie zitten te wachten en ga je nu toeslaan, of heb je momenteel geen sets op het oog die je nog aan je verzameling toe wilt voegen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links