[Promotie] Dubbele LEGO VIP punten op alles

4
2839
Dubbele LEGO VIP punten
Laatste update: 14-10-2019

Oktober is doorgaans de maand waarin LEGO met dubbele VIP punten strooit. Dat is ook dit jaar weer aan de orde. Vanaf vandaag kun je profiteren van dubbele VIP punten op alle LEGO aankopen.

Dubbele LEGO VIP punten op alles

Dubbele VIP punten

De promotie loopt van 14 t/m 27 oktober 2019 en is geldig op alle aankopen via LEGO Shop@Home en de Brand Retail Stores. Dit is met name een leuke promotie als je opzoek bent naar de nieuwste LEGO sets of nog een grotere duurdere set op het oog hebt. Ook sets die op naleveren staan zullen dubbele VIP punten opleveren. Vergeet zeker niet de LEGO uitverkoop te checken voor een goede deal. Hier verdien je natuurlijk ook punten op.

Ben je nog geen VIP lid, dan kun je je er gratis voor aanmelden. Lees daarom alles over het LEGO VIP programma in ons uitgebreide special.

Nieuwe LEGO sets oktober 2019
Ook op deze sets verdien je dubbele VIP punten

Gratis LEGO Disney Frozen 2 Olaf’s Traveling Sleigh

LEGO 40361 Olaf's Traveling Sleigh

Mocht je overgaan tot een aankoop, dan is het handig te weten dat je bij besteding van minimaal €50 aan geselecteerde LEGO Frozen 2 sets, gratis een LEGO Disney Frozen 2 Olaf’s Traveling Sleigh krijgt.

Jouw mening telt!

Heb jij op de dubbele VIP promotie zitten te wachten en ga je nu toeslaan, of heb je momenteel geen sets op het oog die je nog aan je verzameling toe wilt voegen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.