[Unboxing] The LEGO Movie 2 Exclusive Gift Box

5
756
The LEGO Movie 2 Exclusive Gift Box

Vorige week hebben we van Warner Bros. een enorm grote doos mogen ontvangen van The LEGO Movie 2. We wisten niet dat er een doos naar ons onderweg was, laat staan dat we onderdeel waren van het zogenaamde “unboxing program”. Natuurlijk kijken we een gegeven paard niet in de spreekwoordelijke bek. Daarom hebben we toch besloten een unboxing video te maken om de doos, en de inhoud daarvan, met jullie te delen.


The LEGO Movie 2 Exclusive Gift Box

Nu hebben we al een tijdje het idee om ook wat meer op video-content te gaan focussen. Hoe we dit willen gaan doen is tot op heden nog steeds niet duidelijk. Toch geldt de regel, wie niet waagt die niet wint, ook hier. Dus hierbij onze eerste en volledige unboxing video. Laat ons gerust weten wat jullie van de The LEGO Movie 2 Exclusive Gift Box unboxing vinden!

Disclaimer

Deze The LEGO Movie 2 Exclusive Gift Box is naar ons opgestuurd door Warner Bros. We hebben voor het maken van deze video geen betaling gekregen. Er is daarnaast op geen enkele manier gevraagd om hierover een video of artikel te publiceren of het maken van reclame op welke manier dan ook.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van de video en de unboxing. Vind je dat we dit vaker moeten doen of zie je liever dat we het enkel bij geschreven content houden? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!