[Uitgelicht] LEGO Ideas Zen Bonsai

5
1121
LEGO Ideas Zen Bonsai

Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. Helaas krijgt niet elk project evenveel aandacht, en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit. In deze editie de LEGO Ideas Zen Bonsai door Brentwaller.

LEGO Ideas Zen Bonsai

LEGO Ideas Zen Bonsai

De naam BrentWaller zal sommigen misschien bekend in de oren klinken. Hij wist al eerder een inzending om te zetten naar een officiële set, de Ecto-1. Hij probeert met dit bonsaiboompje opnieuw een LEGO Ideas set te realiseren. Komt tot rust en laat de spanningen varen.

LEGO Ideas Zen Bonsai (1)

Brent weet met de LEGO Ideas Zen Bonsai de vormen goed te benaderen. De Bonsaischaal is mooi afgewerkt en weet het bonsaiboompje te complimenteren. Daarnaast zorgt de donkerblauwe kleur voor een mooi contrast tussen de bruine kleuren van het boompje. De boom is grillig en voorzien van het nodige groen. Om wat meer afwisseling te bieden is er een kleine scene met een visser toegevoegd. De originaliteit en creativiteit springen er vanaf. Voordeel is dat de boom geen water of ander verzorging nodig is, dus ook mensen zonder groene vingers kunnen er plezier aan beleven.

LEGO Ideas Zen Bonsai

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk. Mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen op dit project kun je doen op deze pagina.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!