[Uitgelicht] LEGO Ideas Wizards Keep

1
1675
LEGO Ideas Wizards Keep

Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het LEGO Ideas Wizards Keep project.

LEGO Ideas Wizards Keep

LEGO Ideas Wizards Keep

Laat je fantasie op de loop gaan en ga op avontuur om de Wizards Keep te vinden. Volgens de fan-designer gaan er fabels rond over een magisch slot ergens midden in het bos. Zijn de tovenaars kwade plannen aan het smeden? Daar kom je wellicht zelf ooit achter met dit LEGO Ideas project.

LEGO Ideas Wizards Keep

De fan-designer droomde er als kind al van om een dergelijke set te bouwen. De Wizards Keep zit vol fantasie en geeft het gevoel dat er een avontuur te beleven valt. Het is dan ook bedoeld als speelset, hoewel het zeker ook als display-set gebruikt kan worden. Door middel van modules kan de set geopend worden. Hierdoor wordt speelplezier vergroot. De modules bestaan uit de voor- en achterkant van het slot en de toren. Vijf Minifigures moeten zorgen voor een rollenspel en opvulling.

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Laat van je horen!

Wat vind jij van het LEGO Ideas Wizards Keep project? Ben jij van plan je stem uit te brengen of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.