[Nieuws] LEGO Ideas Winnie the Pooh bereikt 10K supporters (update)

6
2809
LEGO Ideas Winnie the Pooh bereikt 10K supporters

Het LEGO Ideas Winnie the Pooh project van Ben Alder heeft de 10.000 supporters binnen weten te halen en gaat door naar de tweede LEGO Ideas review van 2019.


LEGO Ideas Winnie the Pooh

We hebben dit project eerder dit jaar al eens uitgelicht, maar nu kunnen we ook melden dat de benodigde 10.00 supporters bereikt zijn. Hieronder kun je ons uitgelichte artikel lezen voor een idee wat je van de eventuele set kunt verwachten.

LEGO Ideas Winnie the Pooh

Je moet wel onder een steen hebben geleefd om niet te weten wie Winnie de Poeh is. Het fictieve personage van A.A. Milne is veel vertegenwoordigd in boeken, films en tekenfilms. De rechten liggen inmiddels al heel wat jaren bij Disney en die hebben van Winnie the Pooh een groot succes gemaakt. Winnie the Pooh – voor sommigen beer Edward – is een knuffelbeer die in de verhalen tot leven komt, kan praten en de nodige avonturen beleeft. Deze avonturen beleeft Poeh Beer samen met zijn vrienden. Oh, hij houdt ook van honing, maar dat wist je natuurlijk al 😉

Ben Alder ziet in Winnie the Pooh potentie om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Het project dat hij heeft ingezonden bevat de bekendste karakters en is gebaseerd op het huis van Winnie. Er is zelfs plek voor Mr Sanders. Het huis is aan de binnenkant voorzien van de nodige aankleding. De buitenkant bevat de grote boom met daarin het hol van Mr Sanders, honingraten, de deur van het huis, en bloemen en planten. Het dak kan van het huis afgenomen worden om zo makkelijker bij de binnenkant te komen. Niet algeheel onbelangrijk zijn de Winnie the Pooh en zijn vrienden.

De kandidaten voor de tweede LEGO Ideas review 2019 zijn:

Of LEGO wat in dit project ziet als LEGO Ideas set is nog even wachten tot de uitslag van de tweede review-ronde van 2019. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en zou jij een dergelijke set aan je verzameling toe willen voegen of spreekt het jou niet aan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!