[Uitgelicht] LEGO Ideas Winnie the Pooh

4
1589
LEGO Ideas Winnie the Pooh

Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het LEGO Ideas Winnie the Pooh project van Ben Alder.


LEGO Ideas Winnie the Pooh

Je moet wel onder een steen hebben geleefd om niet te weten wie Winnie de Poeh is. Het fictieve personage van A.A. Milne is veel vertegenwoordigd in boeken, films en tekenfilms. De rechten liggen inmiddels al heel wat jaren bij Disney en die hebben van Winnie the Pooh een groot succes gemaakt. Winnie the Pooh – voor sommigen beer Edward – is een knuffelbeer die in de verhalen tot leven komt, kan praten en de nodige avonturen beleeft. Deze avonturen beleeft Poeh Beer samen met zijn vrienden. Oh, hij houdt ook van honing, maar dat wist je natuurlijk al 😉

LEGO Ideas Winnie the Pooh

Ben Alder ziet in Winnie the Pooh potentie om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Het project dat hij heeft ingezonden bevat de bekendste karakters en is gebaseerd op het huis van Winnie. Er is zelfs plek voor Mr Sanders. Het huis is aan de binnenkant voorzien van de nodige aankleding. De buitenkant bevat de grote boom met daarin het hol van Mr Sanders, honingraten, de deur van het huis, en bloemen en planten. Het dak kan van het huis afgenomen worden om zo makkelijker bij de binnenkant te komen. Niet algeheel onbelangrijk zijn de Winnie the Pooh en zijn vrienden.

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project? Ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!