[Uitgelicht] LEGO Ideas Vintage Bus Garage

2
2893
LEGO Ideas Vintage Bus Garage

Helaas krijgt niet elk LEGO Ideas project evenveel aandacht en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit. In deze editie de LEGO Ideas Vintage Bus Garage door Seppdemba.

LEGO Ideas Vintage Bus Garage

Deze Vintage Bus Garage is een losse interpretatie hoe een dergelijk gebouw er in 1932 uit had kunnen zien. De garage is voorzien van twee bussen die wachten om hun route te gaan rijden. De dubbeldeksbus biedt ruimte aan 10 Minifigures en de normale bus aan vier. Bij beide bussen kan het dak van het model genomen worden om zo makkelijk bij de binnenkant te kunnen komen.

LEGO Ideas Vintage Bus Garage

De garage kent een jaren dertig uitstraling en biedt ruimte voor de bussen om gerepareerd te worden. Aan de zijkant bevindt zich een pompinstallatie waar diesel getankt kan worden. De grote onderhoudshal is voorzien van een werkbank, een smeerput met aan de zijkanten een verhoogde oprit, reserve onderdelen en motor, en een gereedschapswagen. Naast de onderhoudshal is het kantoor te vinden met een balie en een bureau. Ook van de garage zijn de daken te verwijderen om makkelijk bij het interieur te komen.

LEGO Ideas Vintage Bus Garage

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk. Mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen op dit project kun je doen op deze pagina.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze LEGO Ideas Vintage Bus Garage en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!