[Uitgelicht] LEGO Ideas Venetian Canals

3
1495

Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. We delen daarom dan ook graag het nieuws met jullie zodra er een inzending is die de 10.000 supporters heeft bereikt. Helaas krijgen niet alle projecten evenveel aandacht en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie de LEGO Ideas Ideas Venetian Canals.

LEGO Ideas Venetian Canals

Deze Venetian Canals inzending bevat alles wat je van Venetië verwacht. Zo zijn er natuurlijk de bekende kanalen, maar er zijn ook een marktplein, brug, gondel, kleermaker, botenloods, een postkantoor en een restaurant aanwezig. De gebouwen bestaan uit zowel winkels als woonhuizen en zijn volledig voorzien van interieur.

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk, maar mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites