[Uitgelicht] LEGO Ideas The Wardrobe

6
1330
LEGO Ideas The Wardrobe

Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. We delen daarom dan ook graag het nieuws met jullie zodra er een inzending is die de 10.000 supporters heeft bereikt. Helaas krijgen niet alle projecten evenveel aandacht en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie de op de Chronicles of Narnia gebaseerde LEGO Ideas The Wardrobe.

LEGO Ideas The Wardrobe

LEGO Ideas The Wardrobe

Voor wie bekend is met de Chronicles of Narnia films/boeken zal The Wardrobe bekend in de oren klinken. Dit project door Parsom is namelijk gebaseerd op The Lion, the Witch and the Wardrobe. Het project is opgebouwd uit zo’n 2000 LEGO steentjes, en bevat 9 Minifigures in de vorm van Lucy, Tumnus, The White Witch, Edmund, Dwarf, Susan, Peter, Mr. Beaver en de kerstman. Alle karakters hebben de benodigde accessoires meegekregen.

LEGO Ideas The Wardrobe

De kast is aan de buitenkant volledig gedecoreerd en bevat onder andere de kop van Aslan op beide deuren. De afmeting van de kast is: 28,8cm breed, 30,5cm hoog en 5,2cm diep. De beide lades van de kast kunnen geopend worden. De linker bevat ruimte om accessoires in op te bergen, de rechter de kerstman en een lier. De lier kan vervolgens weer gebruikt worden om de scène in de kast rond te laten draaien.

LEGO Ideas The Wardrobe

Aan de binnenkant van de kast bevindt zich een winterse scène zoals uit de eerste Narnia film. Er is een Light Brick aanwezig die de boel verlicht zodra je op de spin drukt en zonder licht zullen de glow in the dark LEGO steentjes een fraai beeld vormen. Er zijn vier mogelijkheden aan scènes die nagespeeld kunnen worden.

LEGO Ideas The Wardrobe

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk, maar mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites