[Uitgelicht] LEGO Ideas The Train Station: Studgate

2
1944
LEGO Ideas The Train Station_ Studgate

Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. Helaas krijgt niet elk project evenveel aandacht, en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit. In deze editie de LEGO Ideas The Train Station: Studgate door Bricky_Brick.

LEGO Ideas The Train Station: Studgate

LEGO Ideas The Train Station: Stutgate

Als treinreiziger wil je verwelkomt worden in een mooi treinstation. Minifiguren verdienen dit natuurlijk ook en daarom heeft Bricky_Brick dit station ontworpen. Doorheen het project zijn er elementen van een 17e-eeuws bouwstijl te vinden met enkele moderne aanpassingen. Zo zijn er grote raampartijen toegevoegd en bevat het station de modernste technologieën. Het geheel vormt een overtuigende inzending die zeker niet zou misstaan in een LEGO stadje.

 

LEGO Ideas The Train Station: Stutgate

In het LEGO Ideas The Train Station: Studgate zitten er leuke verwijzingen naar geliefde sets van de ontwerper. De glazen dome op het dak van het station is een knipoog naar de klassieke ruimte sets, en het station is modulair opgebouwd om de volledige inrichting te kunnen onthullen. De toevoeging van een elektrische trein geeft een afgewerkt gevoel aan het project. De nodige Minifiguren mogen natuurlijk ook niet ontbreken en in totaal zijn er zeven toegevoegd.

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk. Mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen op dit project kun je doen op deze pagina.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!