Uitgelicht: LEGO Ideas The Old Workhorse

4
1693
LEGO Ideas The Old Workhorse

Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. We delen daarom dan ook graag het nieuws met jullie zodra er een inzending is die de 10.000 supporters heeft bereikt. Helaas krijgen niet alle projecten evenveel aandacht en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie de LEGO Ideas The Old Workhorse. 

LEGO Ideas The Old Workhorse

LEGO Ideas The Old Workhorse

Vroegâh was alles anders, maar niet perse beter. Wat mooi is aan vroeger is dat er redelijk wat uitvindingen zijn gedaan die het leven van veel mensen flink verbetert hebben. Zo ook de stoomtractor die tot de eind jaren 30 door veel boeren werd gebruikt. De Garrett 4CD is één van de meest iconische modellen en Bricked1980 heeft dit model duidelijk gebruikt als inpiratiebron. Om het project wat meer uitstraling te geven is er een kar toegevoegd aan het geheel en lading in de vorm van takken en boomstammen.

  • Er zijn twee Minifigs aanwezig en een hond en een rat.
  • Het vliegwiel draait bij het rijden.
  • De wielen kunnen links en rechts draaien.
  • De kleppen van de kar kunnen geopend worden.
  • Bestaat uit ~480 onderdelen.

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk, maar mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!