[Uitgelicht] LEGO Ideas The Great Fishing Boat

8
2169
LEGO Ideas The Great Fishing Boat

Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het LEGO Ideas The Great Fishing Boat project van EdouardClo.

LEGO Ideas The Great Fishing Boat

LEGO Ideas The Great Fishing Boat

Deze vissersboot gaat de zee op om tonijn te vangen. Nu gebeurt dit niet met netten, maar ouderwets met vishengels. Hoewel netten tegenwoordig het meest gebruikt worden, komen de hengels weer terug. Dit verzekert een duurzame vangst en geen overbevissing. De nodige vishengels zijn bij dit project goed vertegenwoordigd.

De boot is voorzien van een elegant design met opvallende kleuren en een houten dek. De twee masten zijn – net als de stuurhut – voorzien van lampen. Er is een kraan aanwezig die de vangst uit kan laden of het reddingsbootje kan laten zakken bij nood. Er zijn vier Minifigures toegevoegd die bestaan uit drie vissers en een kapitein.

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina.

Laat van je horen!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.