[Uitgelicht] LEGO Ideas The Fresh Prince of Bel-Air – (LEGO Ideas tweeweekse)

3
1335
LEGO Ideas The Fresh Prince of Bel-Air

Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. LEGO Ideas staat vol met leuke en originele inzendingen. Helaas krijgt niet elk project evenveel aandacht en daarom lichten geregeld een LEGO Ideas project uit. In deze editie de The Fresh Prince of Bel-Air van Bricky_Brick.

Dit project is onderdeel van de Bouwsteentjes.info LEGO Ideas tweeweekse 2019

LEGO Ideas The Fresh Prince of Bel-Air

The Fresh Prince of Bel-Air was de grote doorbraak voor Will Smith als acteur. Het was zijn eerste grote rol in een televisie comedy. De serie werd uitgezonden van 1990 t/m 1996 en omvat 148 afleveringen. Sindsdien is de serie regelmatig herhaald. In de serie is Will opgegroeid in Philadelphia. Na een gevecht heeft zijn moeder hem naar zijn oom en tante naar Bel-Air gestuurd, een welgestelde wijk in Los Angeles. Samen met zijn neef en nichtjes komen ze in allerlei hilarische situaties terecht.

LEGO Ideas Fresh Prince of Bel-Air

Voor deze Ideas inzending heeft Bricky_Brick de huiskamer van de familie Banks nagebouwd. Deze huiskamer speelde een prominente rol in de serie en bevat o.a. de beroemde trap, de terrasdeuren en de beige bank. De set bevat zeven minifiguren, namelijk Philip en Vivian Banks, hun kinderen Carlton, Hilary en Ashley, de butler Geoffrey en natuurlijk Will Smith zelf.

LEGO Ideas Fresh Prince of Bel-Air

Het project heeft momenteel een kleine 400 stemmen. Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om alsnog als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen op dit project kun je doen op deze pagina.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project? Ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!