[Uitgelicht] LEGO Ideas The Doctor’s Bike – MotoGP VR46

4
1498
LEGO Ideas The Doctor's Bike - MotoGP VR46

Helaas krijgt niet elk LEGO Ideas project evenveel aandacht en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit. In deze editie de LEGO Ideas The Doctor’s Bike door lego rider. Omdat we vorige week geen uitgelicht project hebben, zullen we er vandaag twee met jullie delen.

LEGO Ideas The Doctor’s Bike – MotoGP VR46

Valentino Rossi staat in het rijtje van de beste MotoGP coureurs die er zijn. Reden genoeg voor lego rider om een LEGO Ideas project van de motor van Valentino in te zenden. Voor ons telt dit zeker mee, maar belangrijker nog is dat dit project voornamelijk uit LEGO Technic bestaat.

LEGO Ideas The Doctor's Bike - MotoGP VR46

Het gaat hier om het 2018 model van de motor. De bouwer geeft aan dat hij in een update het model van 2019 zal delen. De motor heeft een aantal speelfuncties die het model tot leven brengen. Zo is er een werkende V4 motor aanwezig, een versnellingsbak, achtervering, een stuur en vering aan de voorkant, en een dashboard.

LEGO Ideas The Doctor's Bike - MotoGP VR46

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk. Mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen op dit project kun je doen op deze pagina.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze LEGO Ideas The Doctor’s Bike – MotoGP VR46 en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!