[Uitgelicht] LEGO Ideas Thatched Restaurant

5
3890
LEGO Ideas Thatched Restaurant

Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we er regelmatig één uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het LEGO Ideas Thatched Restaurant project.

LEGO Ideas Thatched Restaurant

LEGO Ideas Thatched Restaurant

De inspiratie voor dit project komt van de met riet bedekte huizen op het Duitse eiland Sylt. Benjatsu kan deze bouwstijl wel waarderen. Zodoende dat dit restaurant met rieten dak zijn we vond naar LEGO Ideas.

Het restaurant is gebouwd op twee 32×32 Baseplates en bevat alles wat er van een restaurant verwacht mag worden. De begaande grond biedt plek voor het restaurant, de keuken en provisiekast. De eerste verdieping biedt daarentegen een plek om te slapen, een toilet met douche en een keuken met tafel en stoelen om te dineren. Het dak is voorzien van “riet” en een bliksemgeleider.

LEGO Ideas Thatched Restaurant

Er is ook aan de buitenkant gedacht. Het restaurant is niet alleen netjes afgewerkt, maar ook voorzien van een terras met aanwezige tafels en stoelen. Rondom het restaurant is gedacht aan wat groen en het terras is afgeschermd met een hek. Aan de achterkant is een extra uitgang te vinden met daarnaast een buitenkraan voor water. Er zijn vijf Minifigures aan het geheel toegevoegd.

LEGO Ideas Thatched Restaurant

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Laat van je horen!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.