[Uitgelicht] LEGO Ideas Scania Next Generation S730

1
2916
LEGO Ideas Scania Next Generation S730

Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het LEGO Ideas Scania Next Generation S730 project.

LEGO Ideas Scania Next Generation S730

MPJ83 heeft een 1:17 LEGO Techic schaalmodel ontworpen van de Scania Next Generation S730. De zwarte truck is een robuuste verschijning die gebruik maakt van een Power Function XL-Motor en een Servo Motor voor de besturing.

De pneumatische ophangingen op de achteras kunnen afgesteld worden met een handmatige pomp. Achter de deuren – die geopend kunnen worden – schuilt een gedetailleerd interieur. De batterijbox voor de Power Functions zit verborgen onder de cabine die eenvoudig verwijderd kan worden.

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit project? Ben jij van plan je stem uit te brengen of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.