[Uitgelicht] LEGO Ideas Ranch Life – (LEGO Ideas tweeweekse)

1
729
LEGO Ideas Ranch Life

Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. Helaas krijgen niet alle projecten evenveel aandacht en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie de LEGO Ideas Ranch Life door Namirob.

Dit project is onderdeel van de Bouwsteentjes.info LEGO Ideas tweeweekse 2019

LEGO Ideas Ranch Life

LEGO Ideas Ranch LifeTijd om die botten/laarzen aan te trekken en het plattelandsleven op te snuiven. Dat kan met het Ranch Life project van Namirob. De boerderij is opgedeeld in vijf segmenten waaronder een tractor, stal, de boerderij en een weiland. Er is voor gezorgd dat alles er zo klassiek mogelijk uitziet. De daken van de boerderij en stal kunnen worden afgenomen zodat er in de gebouwen gekeken kan worden en het speelplezier wordt verhoogd. Dieren mogen natuurlijk niet missen en die zijn goed vertegenwoordigd. Om het allemaal in goede banen te leiden zijn er een aantal Minifigs aan het geheel toegevoegd. Dit project bestaat uit 2956 LEGO steentjes.

LEGO Ideas Ranch Life

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk, maar mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen op dit project kun je doen op deze pagina.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!