[Uitgelicht] LEGO Ideas Queen – the Miracle Express – (LEGO Ideas tweeweekse)

4
1432
Queen - The Miracle Express

Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het Ideas project van nickernator, Queen – The Miracle Express.

Dit project is onderdeel van de Bouwsteentjes.info LEGO Ideas tweeweekse 2019

LEGO Ideas Queen – The Miracle Express

Muziek en LEGO. Dat deze combinatie een goede match kan zijn bewees het project van Kevinszeto al. Zijn Beatles project – de LEGO Ideas 21306 Yellow Submarine – werd uitgebracht als LEGO set. Nickernator hoopt dit nog eens dunnetjes over te doen met de Queen – The Miracle Express.

LEGO Ideas - Queen - the Miracle Express

In 1989 stond Queen 10 weken in de Top 40 met het nummer Breakthru. In de videoclip van dit nummer zien we de bandleden spelend op een treinwagon door het Britse landschap rijden. De treinwagon wordt voortgetrokken door een GWR 2884 Class 2-8-0 stoomlocomotief met tender. Tijdens de videoclip haalt vooral Freddie Mercury de meest vreemde fratsen uit op de treinwagon.

LEGO Ideas - Queen - the Miracle Express

Geïnspireerd door deze videoclip heeft nickernator er een LEGO versie van gemaakt. Naast de Miracle Express bevat deze set ook nog vier Minifigs in de vorm van Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. De mysterieuze gemaskerde vrouw – gespeeld door Debbie Lang – is ook aan de set toegevoegd.

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk. Mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen op het project kun je doen op deze pagina.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project? Ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!