[Uitgelicht] LEGO Ideas Prinoth Leitwolf Snow Groomer

2
2707
LEGO Ideas Prinoth Leitwolf Snow Groomer

Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het LEGO Ideas Prinoth Leitwolf Snow Groomer project.

LEGO Ideas Prinoth Leitwolf Snow Groomer

LEGO Ideas Prinoth Leitwolf Snow Groomer

De winter laat nog even op zich wachten aan deze kant van Europa. In de bekende skigebieden valt er inmiddels genoeg sneeuw om te kunnen genieten van een leuke wintersportvakantie. Waar sneeuw valt is een sneeuwschuiver geen overbodige luxe. Deze Prinoth Leitwolf kan deze taak dan ook prima op zich nemen.

De Leitwolf is een krachtige machine die een aantal handige functies heeft. Deze functies zijn door de fan-designer zo getrouw mogelijk nagebootst met dit model van LEGO Technic. De sneeuwschuiver kan skischansen klaar voor gebruik maken en transformeert harde stukken ijs in verse sneeuw. De lier aan de voorkant van de sneeuwschuiver kan gebruikt worden voor meer tractie bij steile hellingen. Het model is voorzien van alle functionaliteiten die je ook bij het echte model ziet en wordt aangedreven door een aantal motoren en is op afstand bestuurbaar.

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Laat van je horen!

Wat vind jij van dit project? Ben jij van plan je stem uit te brengen of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.