[Uitgelicht] LEGO Ideas Olivia’s Get-Away

2
1697
LEGO Ideas Olivia’s Get-Away

Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. Helaas krijgen niet alle projecten evenveel aandacht en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie de LEGO Ideas Olivia’s Get-Away door Kevin Peeters.


LEGO Ideas Olivia’s Get-Away

LEGO Ideas Olivia’s Get-Away

Met het Olivia’s Get-Away project heeft Kevin Peeters al zijn favoriete kleuren gebruikt om dit huisje te bouwen. Het gebouw doet middeleeuws aan en ziet eruit alsof het zo uit een fantasiefilm komt. De blikvanger is het olijfgroene huisje met blauw dak en bijbehorende schuur. Het huisje ziet er uit alsof het elk moment in kan storten en er is gedacht aan aankleding zoals bomen, planten, dieren, accessoires, paden en hekwerk. De hoeveelheid onderdelen is niet exact te achterhalen, maar Kevin geeft aan dat het totaal aan onderdelen tussen de 2000-3000 stuks zit.

LEGO Ideas Olivia’s Get-Away

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk, maar mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites