[Uitgelicht] LEGO Ideas Old City Life

2
2634

Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het Ideas project van Legotrainsfreak, LEGO Ideas Old City Life.


LEGO Ideas Old City Life

LEGO Ideas Old City Life

Zo’n 100 jaar geleden zag de wereld er heel anders uit. De dagelijkse bezigheden lijken wel nog steeds op die van vandaag de dag. We worden wakker, lezen het nieuws, gaan naar het werk en aan het einde van de dag weer terug naar huis. Dit project van legotrainsfreak staat stil bij hoe het dagelijkse leven er 100 jaar gelden ongeveer uitzag. Het project bestaat uit een plein met daarop een kiosk voor een krant of kop koffie, een reclamezuil, een boom met daarvoor een bankje om uit te rusten of te wachten, en een tram die de inwoners naar de plek van bestemming brengt.

LEGO Ideas Old City Life

Het diorama is opgebouwd met 2423 LEGO steentjes, bevat 17 Minifigures, een hond, een vogel, diverse accessoires, een tram, kiosk, boom, lantaarn met bankjes, reclamezuil,  bestraatte plein, tram, spoorweg en bovenleidingen. Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!