[Uitgelicht] LEGO Ideas Microscale LEGO Trains

0
2170
LEGO Ideas Microscale LEGO Trains

Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. Helaas krijgen niet alle projecten evenveel aandacht en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie de LEGO Ideas Microscale LEGO Trains door Sebastiaan Dietz.


LEGO Ideas Microscale LEGO Trains

LEGO Ideas Microscale LEGO Trains

De klassieke 12 volt treinen is een felbegeerd thema onder volwassen LEGO fans. Het brengt een gevoel naar boven dat ons doet denken aan onze kindertijd. Om het thema weer wat in de belangstelling te brengen heeft Sebastiaan zijn creatieve kant naar boven gehaald. Hij heeft bekende treinen uit het 12 volt tijdperk nagebouwd in microscaal. Het is moeilijk om, als je met LEGO in deze schaal bouwt, alles herkenbaar te maken. We moeten toegeven dat dit erg goed gelukt is. Wegens de grote belangstelling op zijn MOC, heeft Sebastiaan besloten zijn kans te wagen om zijn MOC op LEGO Ideas te plaatsen.LEGO Ideas Microscale LEGO Trains

De volgende treinen zitten in dit project:

  • LEGO 7715 Push-Along Passenger Steam Train
  • LEGO 7735 Freight Train
  • LEGO 7740 Inter-City Passenger Train
  • LEGO 7745 High-speed City Express Passenger Train

LEGO Ideas Microscale LEGO Trains

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk, maar mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites

Vorig artikelReview: LEGO Star Wars 75211 Imperial TIE Fighter
Volgend artikel[Winactie] Win het Geweldige LEGO Ideeën boek
Ik ben de jongste van het team. Geboren in België in 1995. Hierdoor ben ik ook de enige Belg van dit team. Sinds 2014 ben ik bij de Belgische Spoorwegen gaan werken. Hierdoor kwam ik eindelijk uit mijn Dark Ages. Met geld komt koopkracht en de verleiding was ineens groot. Sinds midden 2018 schrijf ik ook voor Bouwsteentjes. De set die me terugbracht is de LEGO 4561. Persoonlijk één van de mooiste 9V treinen die er is. Momenteel is mijn favoriete thema, Creator Expert.