[Uitgelicht] LEGO Ideas Medieval House

1
1491
LEGO Ideas Medieval House

Helaas krijgt niet elk LEGO Ideas project evenveel aandacht en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit. In deze editie het LEGO Ideas Medieval House project door oms5134. Omdat we vorige week geen uitgelicht project hebben, zullen we er vandaag twee met jullie delen.

LEGO Ideas Medieval House

Met het Medieval House ga je terug in de tijd. Het huisje is aan alle kanten afgewerkt en is aan de voorkant voorzien van een mooie kleurencombinatie. Aan de voor en zijkanten van het huisje zijn groenstroken te vinden met onder andere gewassen en kippen. Er is tevens een put toegevoegd als losse module. Het huis bestaat uit twee verdiepingen die voorzien zijn van het nodige interieur. Zoals te zien is op de foto’s kan het bouwwerk op diverse manier neergezet worden. Volledig opengeklapt of halfopen met in het midden de put, of dicht met de put aan de één van de zijkanten.

LEGO Ideas Medieval HouseOf het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk. Mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen op dit project kun je doen op deze pagina.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Medieval House project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!