[Uitgelicht] LEGO Ideas Maximum Security Prison

4
1419
LEGO Ideas Maximum Security Prison

Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we er regelmatig één uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het LEGO Ideas Maximum Security Prison project.

LEGO Ideas Maximum Security Prison

LEGO Ideas Maximum Security Prison

Met al die criminelen die constant door de politie worden opgepakt, is er ook een gevangenis nodig zodat ze tijdelijk niet meer op vrije voeten komen. Wie weet is dat in de toekomst mogelijk met de Maximum Security Prison.

LEGO Ideas Maximum Security Prison

De gevangenis is modulair opgebouwd. Hierdoor is er gedacht speelbaarheid en je kunt makkelijker de diverse facetten van het gebouw bekijken. De gevangenis is gebouwd op een Baseplate van 32×32 en bestaat uit de begaande grond en een eerste verdieping met cellen. Er is een luchtplaats voor de gevangenen waar ze onder andere kunnen basketballen of gewichtheffen. Er is een keuken waar eten bereid wordt voor de gedetineerden en bewaarders, een kantine, een ziekenboeg en een kluis voor de wapens van de bewaarders te vinden.

LEGO Ideas Maximum Security Prison

De eerste verdieping biedt ruimte voor de cellen waar de gedetineerden veilig in opgesloten kunnen worden. De cellen zijn voorzien van een wc, bed en een wasbak. De bewaarders hebben de beschikking over een wachttoren om de gevangenen in de gaten te houden. Om de gedetineerden naar de gevangenis te transporteren is er gezorgd voor een bus.

LEGO Ideas Maximum Security Prison

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Laat van je horen!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.