[Uitgelicht] LEGO Ideas Mary Poppins, Cherry Tree Lane

2
2094
LEGO Ideas Mary Poppins

Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we er regelmatig één uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het LEGO Ideas Mary Poppins, Cherry Tree Lane project van Disneybrick55.

LEGO Ideas Mary Poppins

Het bouwwerk is gebaseerd op de originele film uit 1964. Het geheel bestaat uit een deel van de Cherry Tree Lane Avenue met daaraan het huis van de familie Banks. De huizen zijn voorzien van de nodige details aan het exterieur. Het huis van de familie Banks bevat een interieur om het speelplezier te verhogen. Inbegrepen zijn acht Minifigures in de vorm van Mary Poppins, Bert, George Banks, Winifred Banks, Jane Banks, Michael Banks, Admiral Boom en Mr Dawes Jr.

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina.

Laat van je horen!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.