Uitgelicht: LEGO Ideas LEGO Typewriter

2
1148
LEGO Ideas LEGO Typewriter

Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. We delen daarom dan ook graag het nieuws met jullie zodra er een inzending is die de 10.000 supporters heeft bereikt. We zijn we van mening dat niet alle projecten evenveel aandacht krijgen en daarom lichten we elke zondag een mooi project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie de LEGO Ideas LEGO Typewriter door Steve Guinness.

LEGO Ideas LEGO Typewriter

LEGO Ideas LEGO Typewriter

Dagelijks typen we honderden woorden via onze computers om jullie te voorzien van het laatste nieuws op het gebied van LEGO. Toen er nog geen computers bestonden werd alles nog geschreven met de hand of een typemachine. We moeten er zelf niet aan denken om terug te gaan naar die tijd, maar een LEGO Ideas set van een typemachine spreekt ons dan wel weer aan.

LEGO Ideas LEGO Typewriter

De typemachine is volledig gebouwd van LEGO en je kunt er daadwerkelijk mee typen, althans er zit een speelfunctie ingebouwd die enkele van de toetsen laat bewegen. Het toetsenbord is expres klein gehouden zodat het model niet te lomp en te groot is.

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk. Mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!