[Uitgelicht] LEGO Ideas Kevin

1
2034
LEGO Ideas Kevin

Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het LEGO Ideas project van bramant1, Kevin.

LEGO Ideas Kevin

LEGO Ideas Kevin

In oktober is het alweer 10 jaar geleden dat de Pixar animatiefilm Up voor het eerst te zien was in de bioscopen. Eén van de personages die in de film schittert is Kevin. Kevin is een grote Zuid-Amerikaanse tropische vogel van ongeveer 4 meter lang. Kevin heeft zijn naam te danken aan Russel – een 8 jarige padvinder – die denkt dat de vogel een mannetje is. Op het einde van de film blijkt dit niet het geval te zijn. De vogel is gek op chocolade. Russel gebruikt dit gegeven dan ook als lokmiddel.

LEGO Ideas Kevin

Bramant1 heeft een LEGO versie van Kevin ontworpen. Op het eerste gezicht lijken er niet al te veel onderdelen gebruikt te zijn, maar schijn bedriegt. Voor de kleurrijke vogel heeft Björn ongeveer 250 onderdelen gebruikt waarmee hij een vogel heeft ontworpen die behoorlijk dicht in de buurt komt van de originele animatie versie.

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!