[Uitgelicht] LEGO Ideas Jules Verne

3
1582
LEGO Ideas Jules Verne

Helaas krijgt niet elk LEGO Ideas project evenveel aandacht en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit. In deze editie de LEGO Ideas Jules Verne door Kov1.

LEGO Ideas Jules Verne

LEGO Ideas Jules Verne

Jules Verne is bekend van zijn vele fantasie/avonturenboeken. Drie van die boeken ziet Kov1 graag vereeuwigd worden door middel van een LEGO set. De boeken zijn From earth to the moon, Around the world in eighty days en Twenty thousand leagues under the sea. De boeken zijn voorzien van een standaard waarop de belangrijkste karakters een plekje krijgen in de vorm van een Minifigure (Michel Ardan, Phileas Fogg, Captain Nemo) en enkele elementen die iconisch zijn voor de boeken. Er is ook een Minifig toegevoegd van Jules Verne.

LEGO Ideas Jules Verne

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk. Mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen op dit project kun je doen op deze pagina.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas project? Ben jij van plan je stem uit te brengen of heb je dat inmiddels al gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!