[Uitgelicht] LEGO Ideas Humpback Whale Kinetic Sculpture

2
2449
LEGO Ideas Humpback Whale Kinetic Sculpture

Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we er regelmatig één uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het LEGO Ideas Humpback Whale Kinetic Sculpture project.

LEGO Ideas Humpback Whale Kinetic Sculpture

LEGO Ideas Humpback Whale Kinetic Sculpture

Haal één van de grootste zeezoogdieren in huis met het Humpback Whale Kinetic Sculpture project. Althans, dat is als het project de 10k supporters haalt en door de reviewronde komt. De bultrugwalvis staat op een standaard en is op en neer te bewegen door een intern mechanisme waardoor het wemmen nagebootst wordt. De standaard is geheel in vorm van de zeebodem. De fan-designer heeft voor de nodige aankleding gezorgd in de vorm van dieren en planten.

LEGO Ideas Humpback Whale Kinetic Sculpture

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Laat van je horen!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.