[Uitgelicht] LEGO Ideas House From Up

3
1521
LEGO Ideas House From Up

Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. Helaas krijgen niet alle projecten evenveel aandacht en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie de LEGO Ideas House From up door Bjorn Ramant.


LEGO Ideas House From Up

LEGO Ideas House From Up

Dit jaar wordt de film Up tien jaar oud. De animatiefilm geproduceerd door Pixar Animation en uitgegeven door Walt Disney Pictures, stamt uit 2009. Bjorn wilde dit jubileum niet zomaar voorbij laten gaan en komt met zijn LEGO versie van het bekende huis uit de film.

LEGO Ideas House From UpAls de LEGO versie vergeleken wordt met die van de film, vallen de gelijkenissen snel op. Zo wordt er gebruik gemaakt van verschillende onderdelen en kleuren om de details zo goed mogelijk na te bouwen. De windhaan op het dak is gemaakt door vernuftig gebruik te maken van onderdelen. Aangezien het project voornamelijk bedoeld is als display, is er geen interieur aanwezig.

LEGO Ideas House From Up

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk. Mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites

Vorig artikel[Review] LEGO Star Wars 75230 Porg
Volgend artikel[Review] LEGO 40359 Picture Frame
Ik ben de jongste van het team. Geboren in België in 1995. Hierdoor ben ik ook de enige Belg van dit team. Sinds 2014 ben ik bij de Belgische Spoorwegen gaan werken. Hierdoor kwam ik eindelijk uit mijn Dark Ages. Met geld komt koopkracht en de verleiding was ineens groot. Sinds midden 2018 schrijf ik ook voor Bouwsteentjes. De set die me terugbracht is de LEGO 4561. Persoonlijk één van de mooiste 9V treinen die er is. Momenteel is mijn favoriete thema, Creator Expert.