[Uitgelicht] LEGO Ideas Hot Dog Truck

2
1278
LEGO Ideas Hot Dog Truck

Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. We delen daarom dan ook graag het nieuws met jullie zodra er een inzending is die de 10.000 supporters heeft bereikt. Helaas krijgen niet alle projecten evenveel aandacht en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie de LEGO Ideas Hot Dog Truck. 

LEGO Ideas Hot Dog Truck

LEGO Ideas Hot Dog Truck

Met deze LEGO Ideas Hot Dog Truck zorg jij dat de inwoners van LEGO City stijlvol een broodje hot dog kunnen halen. De truck is voorzien van alles wat je bij een hot dog truck kunt verwachten waaronder een grote bouwbare hond op het dak, die er naar onze mening erg goed uitziet, en een billboard dat het geheel extra veel charme geeft.

In de truck zijn diverse apparaten te vinden waaronder een kassa, gril, sausdispenser en een koffiezetapparaat. De set bestaat uit 620 onderdelen waaronder twee Minifigs.

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk, maar mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!