[Uitgelicht] LEGO Ideas Gold Rush Mine Train Roller Coaster

5
5951
LEGO Ideas Gold Rush Mine Train Roller Coaster

Op de site van LEGO Ideas staan veel projecten die meer aandacht verdienen dan dat ze nu krijgen. Om deze projecten wat meer in de spotlights te zetten, lichten we regelmatig een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie het LEGO Ideas Gold Rush Mine Train Roller Coaster project.

LEGO Ideas Gold Rush Mine Train Roller Coaster

LEGO Ideas Gold Rush Mine Train Roller Coaster

Iedereen kent het gevoel van een bezoek aan een pretpark. Het geroezemoes van wachtende mensen, het geluid van de attracties en de luide angst- en plezierkreten die van ver te horen zijn. Bij het zien van deze attractie klink het geluid van denderende karretjes en schreeuwende mensen ons als muziek in de oren. De inzender, Foononabrick is er goed in geslaagd een overtuigend geheel te maken van zijn inzending.

LEGO Ideas Gold Rush Mine Train Roller Coaster

Bij het nader bekijken van de inzending vallen er meteen een heel aantal details op. Zo zal je tijdens het wachten geen moment vervelen door de aanwezigheid van twee winkeltjes.┬á Langsheen de attractie is er een waterval en zijn er verschillende planten en cactussen te zien. Er zijn nog enkele leuke details toegevoegd zoals een watertoren die omgekanteld kan worden, een camera voor het nemen van foto’s en enkele verborgen geheimen. Al deze elementen zorgen voor veel display- en speelplezier. De inzending bestaat uit 1340 onderdelen en er zijn 12 Minifiguren aan toegevoegd. De Minifigures bestaan uit zes pretparkmedewerkers en zes thrill seekers. Bijgevoegd zijn twee mijnkarretjes, een paard, een skelet, heel veel dynamiet, heel veel goud, heel veel plezier en…. een toilet die buiten gebruik is ­čśë

Mocht je enthousiast zijn geworden, dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Je kunt je stem uitbrengen op deze pagina. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Laat van je horen!

Wat vind jij van het LEGO Ideas Gold Rusch Mine Train Roller Coaster project? Ben jij van plan je stem uit te brengen of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.