[Uitgelicht] LEGO Ideas Classic Parrot

1
865
LEGO Ideas Classic Parrot

Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. We delen daarom dan ook graag het nieuws met jullie zodra er een inzending is die de 10.000 supporters heeft bereikt. Helaas krijgen niet alle projecten evenveel aandacht en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie de LEGO Ideas Classic Parrot. 

LEGO Ideas Classic Parrot

LEGO Ideas Classic Parrot

Menig LEGO fan is wel bekend met het piratenthema dat LEGO al sinds de jaren 80 op en af op de markt brengt. Merendeels van deze Pirates sets bevatten een klassiek papegaai figuurtje dat inmiddels al in diverse uitvoeringen is verschenen. De LEGO Ideas Classic Parrot is een eerbetoon aan dit figuurtje en fan-designer Chami ziet dan ook graag een dergelijke set verschijnen. De Classic Parrot is 24 cm hoog, 10 cm breed, 8 cm diep en bestaat uit zo’n 450 onderdelen.

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk, maar mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!