[Uitgelicht] LEGO Ideas Chinese Garden – (LEGO Ideas tweeweekse)

3
800
LEGO Ideas Chinese Garden

Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. Helaas krijgt niet elk project evenveel aandacht en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie de LEGO Ideas Chinese Garden door Italovergnat.

Dit project is onderdeel van de Bouwsteentjes.info LEGO Ideas tweeweekse 2019

LEGO Ideas Chinese Garden

LEGO Ideas Chinese GardenMet deze LEGO Ideas inzending kun je het verre Oosten in huis halen. Een kenmerk van het verre Oosten zijn de vele sierlijke tuintjes. Deze typische Chinese tuin bestaat uit twee pagodes verbonden door een brug. De pagodes en brug zijn voorzien van bonte Chinese architectuur. De tuin onder de brug en langs de pagodes zijn strak bijgehouden, maar bieden wel de ruimte voor de nodige planten. Het keienpad loopt van de poort onder de brug door naar achteren. Langs het pad zijn lantaarns te vinden die de boel oplichten zodra het donker wordt.

LEGO Ideas Chinese Garden

Hoewel het met name om het exterieur draait, is het project voorzien van modules. Hierdoor wordt het speelplezier vergroot. Het interieur is identiek aan de uiterlijke kenmerken, maar geven de mogelijkheid tot het aanbrengen van details.

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk. Mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!