[Uitgelicht] LEGO Ideas Caribbean Clipper

1
2111
LEGO Ideas Caribbean Clipper

Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. Helaas krijgen niet alle projecten evenveel aandacht en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie de LEGO Ideas Caribbean Clipper door Babyteeth.


LEGO Ideas Caribbean Clipper

LEGO Ideas Caribbean Clipper

Je hebt van die projecten waarvan het water je in de mond loopt, en je hebt van die projecten die zelf in het water lopen. Dat is zo bij dit project. Niet ten negatieve trouwens, want dit schip vraagt echt om ter water gelaten te worden. Babytheet heeft een bestaande LEGO set, de LEGO 6274 uit 1989, naar het volgende level gebracht. Met zijn afmetingen van 57cm in lengte, 53cm in hoogte en een breedte van 22cm, kun je er dus zeker niet naast kijken.

LEGO Ideas Caribbean Clipper

In de set zit genoeg detail verwerkt zonder dat het teveel wordt. Het schip is modulair opgebouwd zodat je hem makkelijk uit elkaar kunt halen. De binnenkant van het schip is volledig ingericht, zijn er 22 brick build kanonnen aanwezig, en een volledig ingerichte kapiteinshut. Het project bevat iets meer dan 2000 onderdelen.

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk. Mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites

Vorig artikel[Winnaar] Geweldige LEGO Ideeën boek
Volgend artikel[Review] LEGO 60171 Mountain Fugitives
Ik ben de jongste van het team. Geboren in België in 1995. Hierdoor ben ik ook de enige Belg van dit team. Sinds 2014 ben ik bij de Belgische Spoorwegen gaan werken. Hierdoor kwam ik eindelijk uit mijn Dark Ages. Met geld komt koopkracht en de verleiding was ineens groot. Sinds midden 2018 schrijf ik ook voor Bouwsteentjes. De set die me terugbracht is de LEGO 4561. Persoonlijk één van de mooiste 9V treinen die er is. Momenteel is mijn favoriete thema, Creator Expert.