[Uitgelicht] LEGO Ideas Baby Dragon

5
1069
LEGO Ideas Baby Dragon

Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. Helaas krijgt niet elk project evenveel aandacht, en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit. In deze editie de LEGO Ideas Baby Dragon door Seb_E.

LEGO Ideas Baby Dragon

Vroeger hadden we knuffels en/of een tamagotchi om zorg voor te dragen. Je nam ze overal mee naartoe en gaf zoveel liefde als dat mogelijk was. Voor de meeste LEGO fans ligt die tijd ver achter hun, maar je kunt het opnieuw beleven met dit Baby Dragon project van Seb_E. Althans deels.

LEGO Ideas Baby Dragon

De Baby Dragon is schattig, heeft veel mogelijkheden qua accentuatie en past ook nog eens in het ei. Het ei kan geopend worden, de draak kan in het ei gestopt worden of het is mogelijk om het uitkomen van de draak na te spelen. Qua proporties en grootte is de draak dik in orde en gezien er geen licentie aan verbonden zit , kan dit zomaar een leuk setje zijn die LEGO tussendoor uit kan geven.

LEGO Ideas Baby Dragon

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk. Mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen op dit project kun je doen op deze pagina.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Baby Dragon project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!