[Uitgelicht] LEGO Ideas Asterix The Gaulish Village

3
1497
LEGO Ideas Asterix The Gaulish Village

Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. Helaas krijgt niet elk project evenveel aandacht. Daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie de LEGO Ideas Asterix: The Gaulish Village door Han Sbricksteen.


LEGO Ideas Asterix: The Gaulish Village

LEGO Ideas Asterix: The Gaulish VillageHet Asterix: The Gaulish Village project, gemaakt door Han Sbricksteen, is natuurlijk gebaseerd op de stripreeks van de bekende Galliërs. Het project is ter ere van het 60 jarige bestaan van de Franse stripreeks, gemaakt door René Goscinny en Albert Uderzo. De strijd tegen de Romeinen kan verder gevoerd worden, maar dan met LEGO. Het project bevat 15 Minifiguren en bestaat uit ongeveer 2900 LEGO onderdelen. LEGO Ideas Asterix: The Gaulish VillageDesign Features:

  • Vijf modulaire gebouwen; Asterix’s house, Vitalstatistix’s house, Cacofonix’s treehouse, Fulliautomatix’s forge en Unhygienix’s fish market.
  • Elk gebouw heeft een compleet ingericht interieur
  • Verschillende accessoires zoals wapens, gereedschap, instrumenten, eten en meer
  • Speel iconische scenes na; zoals het drinken van de elixer en de verse vis argumenten
  • De set is bedoeld voor als speelset, maar zal ook prima dienen om ter display te zetten
  • Ter ere van het 60 jarige bestaan van Asterix en Obelix

LEGO Ideas Asterix: The Gaulish Village

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk, maar mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites

Vorig artikel[MOC] Roestige LEGO VW Beetle
Volgend artikel[Review] LEGO Creator Expert Winter Village Station
Ik ben de jongste van het team. Geboren in België in 1995. Hierdoor ben ik ook de enige Belg van dit team. Sinds 2014 ben ik bij de Belgische Spoorwegen gaan werken. Hierdoor kwam ik eindelijk uit mijn Dark Ages. Met geld komt koopkracht en de verleiding was ineens groot. Sinds midden 2018 schrijf ik ook voor Bouwsteentjes. De set die me terugbracht is de LEGO 4561. Persoonlijk één van de mooiste 9V treinen die er is. Momenteel is mijn favoriete thema, Creator Expert.