[Uitgelicht] LEGO Ideas Antique Sewing Machine

2
1247
LEGO Ideas Antique Sewing Machine

Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. We delen daarom dan ook graag het nieuws met jullie zodra er een inzending is die de 10.000 supporters heeft bereikt. Helaas krijgen niet alle projecten evenveel aandacht en daarom lichten we elke zondag een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie de LEGO Ideas Antique Sewing Machine. 

LEGO Ideas Antique Sewing Machine

LEGO Ideas Antique Sewing Machine

Met dit LEGO Ideas project bouw je geen LEGO, maar naai je het. Pixeljunkie9 is verantwoordelijk voor dit project en hoewel het een kleine MOC is is hij wel volledig werkzaam. De naaimachine heeft alle kenmerken die je zult verwachten van een ouderwetse naaimachine en dit zorgt voor een authentiek uiterlijk.

LEGO Ideas Antique Sewing Machine

LEGO Ideas Antique Sewing Machine

Door aan het wiel te draaien activeer je het naaimechanisme en zal de naald en het voetpedaal op en neer gaan bewegen. Om een goed beeld van deze functie te krijgen kun je de onderstaande video bekijken.

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk, maar mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!