Uitgelicht: LEGO Ideas 1950’s Breakdown Truck

2
1182
LEGO Ideas 1950 Breakdown Truck

Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. We delen daarom dan ook graag het nieuws met jullie zodra er een inzending is die de 10.000 supporters heeft bereikt. Wel zijn we van mening dat niet alle projecten evenveel aandacht krijgen en daarom lichten we geregeld een mooi project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie de LEGO Ideas 1950 Breakdown Truck door redfern1950s.

LEGO Ideas 1950 Breakdown Truck

LEGO Ideas 1950 Breakdown Truck

Dit zwarte monster is gebaseerd op de COE (Cab over Engine) truck uit de jaren 40 en 50. Het model is in dit geval zwart maar zou, als het eventueel als LEGO Ideas set uitgebracht wordt, in een andere kleur kunnen verschijnen. Ondanks de zwarte kleur zijn er genoeg details verwerkt die de truck zijn unieke uitstraling geeft. Aan het model dat ingezonden is is een kraan toegevoegd maar de fan designer geeft aan dat dit optioneel is. De truck bevat voor de rest een interieur, twee deuren die geopend kunnen worden, een motorkap die open kan en een motorblok.

LEGO Ideas 1950 Breakdown Truck

Mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties van die maand op de website?
– We een LEGO Winkelpagina hebben met LEGO winkels in de Benelux?
– We een LEGO aanbiedingenpagina hebben met de beste deals die er momenteel zijn?
– We een LEGO Woordenboek hebben met alle termen die jij moet weten als LEGO fan?